Пловдивчанката Виолета Богданова, която се оказа истинска рекордьорка по нарушения

...
Пловдивчанката Виолета Богданова, която се оказа истинска рекордьорка по нарушения
Коментари Харесай

Пловдивчанка отърва затвора, макар хваната дрогирана, без книжка и с нередовна кола

Пловдивчанката Виолета Богданова, която се оказа същинска рекордьорка по нарушавания зад кормилото, подписа през днешния ден съглашение с прокуратурата и се отърва единствено с условна присъда. 32-годишната шофьорка, която беше хваната да кара дрогирана, без брошура и с прекъсната регистрация на автомобила си, контракти 11 месеца отнемане от независимост, отсрочено във времето за интервал от 3 години. Богданова би трябвало да заплати и 1000 лв., както и разноските по делото.
Прочетете още
Днес тя призна напълно виновността си пред Пловдивския областен съд, което и даде право да получи по-лекото наказване.

Жената беше хваната на 14 декември 2022 година от полицейските чиновници от град Хисаря, които патрулирали със служебния си автомобил. Униформените забелязали, че пред тях се движи автомобил мерцедес, който криволичел по пътя. Полицейските чиновници спрели немското возило, в което с изключение на Виолета Богданова пътувала и малолетната ѝ щерка. Започнали инспекция на шофьорката, при която Богданова не показала шофьорска брошура, тъй като нямала. В следствие се открило още, че управляваният автомобил е с прекъсната служебно регистрация, като била установена и недееспособността ѝ като водач.

Полицаите траяли с инспекцията, като била осъществена проба с техническо средство за съществуване на алкохол, както и за приложимост на наркотични субстанции с тест за еднократна приложимост. Резултатът от теста за опиати бил позитивен и отчел приложимост на амфетамин.

При последвало претършуване в дома на дамата са открити над 7 грама от наркотичното вещество. Тя е отказала да даде кръвна проба за химически разбор. С полицейска заповед е била арестувана за едно денонощие.

Одобреното от съда съглашение е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР