Пловдивчанката Веси Бонева коментира опасната мода за дишане на балони

...
Пловдивчанката Веси Бонева коментира опасната мода за дишане на балони
Коментари Харесай

Веси Бонева коментира опасната мода: Малоумие, от което някои правят страшно много пари!

Пловдивчанката Веси Бонева разяснява рисковата мода за дишане на балони с божествен газ измежду тинейджърите, видя Plovdiv24.bg в персоналния Facebook на певицата.

Мнението й е предизвикано от поразителен клип, който от през вчерашния ден е извънредно споделян в обществените мрежи. На него се виждат по какъв начин 8 девойки се намират наоколо до трафопост и необезпокоявани пълнят балони с божествен газ и вдишват от тях. 

На фрагментите се вижда момиче, което е съвсем в несвяст, както и други забавляващи се от обстановката. 

Ето го и коментара на певицата:

" За първи път видях по какъв начин се дишат балони в едно “елитно " заведение на Свети Влас преди няколко години! Помислих си, че някой има рожден ден и си е направил декорация, оказа се, че тези балони ги вдишват, и то хора с благоприятни условия, пари и сякаш някакъв ум в главата, оказа се тъкмо противоположното!

Спомних си, когато бях дребна на централната гара в Пловдив, където си чаках рейса за " Коматево ", виждах доста роми, които дишат балони с лепило и се дрогираха. Е, тъкмо по този начин се почувствах и тогава във въпросното заведение, а и освен там!

Във всички клубове и места, на които пея, към този момент от няколко години това “безумие " продължава и дава образец на по-младите невръстни деца, които нямат различен избор, с изключение на да изкопират масата народ, които вършат това толкоз малоумно деяние!

Освен това вършат супермного пари от този по този начин наименуван “бизнес ", и то за какво? Малоумие, скъпи другари! Това е! Трябва да се забрани със закон! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР