Пловдивчанката Силвия Недкова, редактор в онлайн изданието за култура Площад

...
Пловдивчанката Силвия Недкова, редактор в онлайн изданието за култура Площад
Коментари Харесай

ПЪРЖОЛИ ЗА 500 лв.? А какво ще кажете чешмяна вода за 3.50?

Пловдивчанката Силвия Недкова, редактор в онлайн изданието за просвета " Площад Славейков ", показа в обществената мрежа своите усещания от цените на продуктите и услугите в София. Тя изрази неодобрение от цената на 3,50 лева за литър филтрирана вода в кана, която счита за мощно повишена и засенчва даже цената на рибай стек от 500 лева Това се случило не в туристическа зона, а в нормално кафене в столицата денем.

Силвия се занимава с обществени връзки и публицистика, и назовава себе си четец, тъй като счита, че думите могат да трансформират живота и даже да играят с човешкото въображение. Тя разкрива, че постоянно е се опитвала да ръководи думите, само че постоянно се оказва, че те владеят нея.

 

Публикацията на Силвия Недкова идва тъкмо сега, в който се обсъждаше връщането на ДДС-то към 20% (данъкът беше понижен през 2020-та година при започване на пандемията, като мярка за подпомагане), а също по този начин и още не е минал шума от видеото, на което клиент на заведение заплати близо 500 лева за 3 пържоли, които си поръчали.

Видеото възпламени мрежата, само че и също я раздели на 2 – едните бяха на мнение, че това е грабеж и не би трябвало да се заплаща, до момента в който другите опазиха заведението, защото цената е ясно посочена и всеки самичък избира какво и дали да поръча.

Източник: lupa.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР