Пловдивчанката Елия Тодорова от група 4 Magic започва самостоятелна кариера

...
Пловдивчанката Елия Тодорова от група 4 Magic започва самостоятелна кариера
Коментари Харесай

Елия от 4 Magic започва самостоятелна кариера с авторски хит

Пловдивчанката Елия Тодорова от група 4 Magic стартира независима кариера с авторски шлагер.  Новата ѝ ария „ Облак ” е основана в партньорство с Павел Николов от дуета Pavell&VenciVenc.
Прочетете още
„ Дълго търсих вярната ария, която да даде начало на независимата ми кариера, а това може би беше неточност... Защото когато правиш изкуство, не би трябвало да търсиш, а да изживяваш и да го изразяваш “, споделя Елия, която публиката познава от квартета 4 Magic, който завоюва петия сезон на Х Factor.

В песента изпълнителката влага прочувствен заряд в текста и заглавието. Облакът символизира човешките страсти - от време на време буреносни, от време на време мрачни и без слънце, а от време на време бели и положителни.

С микс сред поп музика и джаз (в записа саксофонът е изпълнен онлайн от Гален Николов) „ Облак “ е с много по-различно звучене от това, което феновете на 4 Magic са привикнали да слушат. Елия Тодорова е подготвена да поеме този риск и признава, че неслучайно „ Облак “ е изборът ѝ за старт в соло кариерата. Новата ария я разказва съвършено в човешки проект и разпростира в доста по-голяма степен креативния ѝ капацитет.

„ Толкова доста се отъждествявам на тази ария, че я чувствам като част от мен. Все едно ме е чакала, с цел да пристигна в точния миг. Искам откакто чуят „ Облак “ хората да погледнат към небето да се замислят за своите страсти, за това, което изпитват и което споделят с близките в всекидневието. Нека да се замислим дали не „ скриваме слънцето “ навръх обичаните си хора или напротив-даваме им свободата да летят “, споделя изпълнителката.


С „ Облак “ Елия освен започва независима кариера, само че и дава поръчка за мини албум с авторски песни. Талантливата изпълнителка не крие, че множеството от тях са основани по нейни текстове, споделяйки другата ѝ огромна пристрастеност - писането.

„ Много съм прочувствена и постоянно нося тетрадка в себе си ”, издава любимката на близо 60 хиляди почитатели в Instagram  и една от фантазиите ѝ е да издаде стихосбирка.


 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР