Пловдивчанка сигнализира за търговци на фалшива стока, предлагащи я в

...
Пловдивчанка сигнализира за търговци на фалшива стока, предлагащи я в
Коментари Харесай

Пловдивчанка и полицията издирват измамници, виждали ли сте ги?

Пловдивчанка алармира за търговци на подправена стока, предлагащи я в разнообразни квартали на града под тепетата. Те са видяни в " Прослав ", " Тракия ", а също в " Кючук Париж ".

По думите на Звезделина Кирякова те са непознати жители, евентуално молдовци. Продават кухнеска посуда, които са менте на известна марка. Разбира се, ниските цени мъчно Обикалят с Мерцедес и оферират стоката си на разнообразни места в града.

" Моля, в случай че ги засечете да сигнализирате на телефона на дежурния на Първо районно управление (на МВР) Пловдив: 032/932-001 ", написа Кирякова, която е прикачила и фотография на возилото-сергия.

Други консуматори също потвърдиха, че им са предлагани разнообразни артикули от колата.

" Представят се, че са от Молдова. Казват, че си отпътуват и на границата щели да им конфискуват стоката. Затова се постанова да я продават по-евтино. Представят се също, че са от Азербайджан. Но приказват на съветски, с акцент. ", отбелязва осведомен.

" Това са бежанци от Молдова. Настанени са в хотел в Брестник. Продават ножове, тенджери и други некачествени артикули. Измамата е, че стоката е кофти ", коментира Екатерина Р.

Според мнозина пък машинация няма. А просто търговия. " Никой не ви кара да купувате. Ти за какво не се обади в полцията? ", разяснява Ян Иванов.

Кирякова отбелязва, че са подадени няколко сигнала за въпросните търговци и полицята ги търси.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР