Пловдивчанинът Младен Шишков бе осъден да плати 900лева обезщетение за

...
Пловдивчанинът Младен Шишков бе осъден да плати 900лева обезщетение за
Коментари Харесай

Гражданите Шишков и Шишковски се сблъскаха на бензиностанция, единият отнесе токат, другият - глоба

Пловдивчанинът Младен Шишков бе наказан да заплати 900лева обезщетение за нанесените телесни вреди и обидни думи към Венцислав Шишковски. Шишков бе приет за отговорен, откакто е блъснал съперника си в главата и го обидил. Сцената се разиграла до хотел SPS в квартал „ Тракия”.

На 9-ти май преди към две години потърпевшият Венцислав Шишковски отивал на тържество при собствен другар, дружно с жена си. В колата били и двете им деца и тяхната племенница. По пътя Шишковски спрял на бензиностанция „ Шел”.

По същото време обвиненият Шиков се намирал на бензиностанцията със собствен другар. Двамата мъже потеглили по едно и също време с колите си, само че се спречкали какъв да е с преимущество. Шишков слязъл нервозен от колата си и се запътил към автомобила на Венцислав, като го ругаел. Приближавайки се откъм шофьорското място, подсъдимият нанесъл удар на Венцислав Шишковски в лявата част на главата.

След случая, потърпевшият Венцислав отишъл в болница, където си извадил здравно. По-късно мъжът е решил да потърси правата си и е отправил тъжба до Районен Съд-Пловдив.

След обзор на събраните по делото доказателства, съдържащи видеозаписи от охранителните камери на бензиностанцията, съдът призна Младен Шишков за отговорен.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР