Пловдивчанинът Георги Кабаков ще ръководи мача от Шампионската лига между

...
Пловдивчанинът Георги Кабаков ще ръководи мача от Шампионската лига между
Коментари Харесай

Пловдивчаните Кабаков и Маргаритов рефери на Реал – Брюж...

Пловдивчанинът Георги Кабаков ще управлява мача от Шампионската лига сред Реал Мадрид – Брюж. Двубоят от най-завързаната група на Шампионската лига ще се играе на „ Сантяго Бернабеу “ във вторник, 1 октомври, от 20 часа. На именития стадион на Кабаков ще оказват помощ неговият съгражданин Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а четвърти арбитър ще е Станислав Тодоров.

Назначението е голямо самопризнание за българското футболно съдийство. Наши рефери за пръв получават толкоз виновна задача в основен мач от тази фаза на шампионата. Двубоят е от голямо значение за Белия балет, откакто Реал загуби първата среща в групата от Пари Сен Жермен с 3:0.

Миналата година Кабаков, Маргаритов и Вълков управляваха мача Валенсия - Манчестър Юн. Шест години по-рано пък Станислав Тодоров свири срещата без конспирация сред Динамо Загреб и Динамо Киев.

Български съдии не са стъпвали на стадион от ранга на „ Сантяго Бернабеу “ от времето, когато различен пловдивчанин Атанас Узунов бе измежду топ реферите на ФИФА и УЕФА.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР