Пловдивчанин заведе семейството си в МОЛ Марково тепе за разходка,

...
Пловдивчанин заведе семейството си в МОЛ Марково тепе за разходка,
Коментари Харесай

Пловдивчанин остана отвратен от охраната в пловдивски МОЛ

Пловдивчанин заведе фамилията си в МОЛ Марково тепе за разходка, само че остана погнусен. Случката е от 27 юни, времето: 15,15 -15,20 часа. Мъжът разказа потреса си в дълго писмо до редакцията на Plovdiv24.bg.

" Отидохме там, паркирахме и взехме решение да се разходим, да си купим нещо и да по-късно да посетим едно от заведенията за хранен във въпросния обект. На втория етаж, в дъното тъкмо след магазин Техномаркет, забелязах нещо необичайно - 4 девойки (вероятно ученички) бяха седнали на пейката в края на коридора или по-точно две от тях легнали, едно седнало с тил и последното момиче с лице към нас. На пръв взор необичайно, само че си споделих, че може да чакат някого, да са изтощени или нещо сходно. В идващия миг, едно от лежащите девойки скочи, хвана другото и потегли с бърза крачка по посока вътрешността на магазина. Дотук добре, завивайки назад по коридора, забелязахме, че въпросното лежащо момиче повръщаше в кошчето, тъкмо против Техномаркет... Пияни, надрусани, заболели? Там ли им е мястото? Къде дреме защитата? Имат камери на всеки магазин? Това обикновено ли е? ", написа потресеният мъж и пита - къде е защитата?

" След като необезпокоявани могат да спят по пейки, да повръщат в кошчета, скоро може някой да влезе с оръжие или да продава опиати... Охраната очевидно е доста ларж. Поради обстоятелството, че трябваше да се махнем от там бързо, нямах опция да фотографирам, само че дано си погледнат камерите. "

Plovdiv24.bg дава право на отговор на засегнатите страни!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР