Пловдивчанин опита да мами катаджии с фалшива немска шофьорска книжка

...
Пловдивчанин опита да мами катаджии с фалшива немска шофьорска книжка
Коментари Харесай

Пловдивчанин реши да мами катаджии с фалшива немска книжка, осъдиха го условно

Пловдивчанин опита да мами катаджии с подправена немска шофьорска брошура и получи условна присъда и санкция.
Прочетете още
Мъжът бил спрян за инспекция на 18 септември предходната година в гр. Пловдив, от полицейски чиновници при бранш „ Пътна полиция “. Пред органите на реда той напълно умишлено показал подправен формален документ – немско удостоверение за ръководство на МПС. Шофьорската брошура била на негово име, само че за самото ѝ сформиране от него не може да се търси наказателна отговорност.

След като бил предаден на Пловдивския областен съд, пловдивчанинът се признал за отговорен и сключил съглашение с прокуратурата на досъдебна фаза. Той се договорил за условно наказване от 8 месеца отнемане от независимост с три години изпитателен период. Споразумението е утвърдено от магистратите на 21 август 2023 година

В него се споделя още, че пловдивчанинът би трябвало да заплати и направените разходи по делото, които са в общ размер на 120 лв..

Фалшивата брошура му е отнета и е изпратена по подготвеност на бранш „ Пътна полиция “ при ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив, а след възнаграждение на разноските по производството ще бъде унищожена.

Припомняме, че при различен сходен случай от предходната седмица пловдивчанин опита да мами немските управляващи с подправена шофьорска брошура и беше наказан в България, откакто също подписа съглашение с държавното обвиняване. Той контракти 6 месеца условно отнемане от независимост с три години изпитателен период и възнаграждение на разходи по делото в размер на 1102,50 лв..
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР