Пловдивчанин е решил да направи добро дело на някой непознат,

...
Пловдивчанин е решил да направи добро дело на някой непознат,
Коментари Харесай

Пловдивчанин подарява старите си гуми онлайн

Пловдивчанин е решил да направи положително дело на някой чужд, подарявайки... старите си зимни гуми. Човекът, на име Емо от централната част на града, е решил да пусне публикация в интернет. Снимка към нея липсва, само че текстът е сладкодумен.

В него е посочено, че зимните гуми са с размери 225/45/17, а колко живот има в тях е въпрос на позиция. Според притежателя стават за `връзване на положението`. Три от тях са от една марка, четвъртата е друга. Едната се сцепи и я смених краткотрайно, до момента в който купя нови, изяснява пловдивчанинът.

" Подарявам ги, в случай че на някой му свършат работа да се обади,да ги види и да ги взима, в случай че желае да ги фотографирам и да му ги адресирам костват 20 лв. всички поради доставката, само че мисля, че не си коства ", откровено приключва Емо. 
В интернет се подаряват най-различни неща. Пловдивчани раздават най-много животни - хамстери, кучета и котки.

Някои от домашните любимци са породисти, други не. На последващо място са обявите от солидарни майки, които раздават детски дрешки, такъми и играчки. Намират се и по-нестандартни разгласи, като тези за тор или земна маса. /Марица.бг

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР