Пловдивчанин бе глобен с 300 лева заради буйния си нрав

...
Пловдивчанин бе глобен с 300 лева заради буйния си нрав
Коментари Харесай

Бесен екшън по тъмна доба в Пловдив с много бой и ругатни

Пловдивчанин бе санкциониран с 300 лв. поради буйния си манталитет и слабостта му към алкохола. След постоянна почерпка, мъжът налетял на съседи, а по-късно и на служители на реда, оповестява "Трафик ".

Екшънът се разиграл към 20:00 часа в Кючук Париж. Видимо пийнал, живущ в кооперация, се опитал да се прибере в дома си. Оказало се, че същият няма чип за входната врата. Вместо обаче общително да помоли съседка, той я атакува с обиди и хули.

Псувни отнесъл и брачният партньор на дамата. Пияният мъж упорствал да му отворят вратата, само че тонът му бил неприличен, както и квалификациите по адрес на съседите.

Наложило се да бъде извикана полиция. Органите на реда заварили мъжа пред входната врата. Те се пробвали да го усмирят, само че пловдивчанинът излял експанзията си върху униформените. Опитал да изрита единия служители на реда, като това било съпроводено от хули.

Наложило се пияният пловдивчанин да бъде задържан и отведен в районното. Там той прекарал 24 часа, а по-късно отведен в съда.

Пред магистратите, към този момент изтрезнял, мъжът отрекъл да е обиждал и ритал служителите на реда. Признал за неприличното си държане по отношение на съседите, само че обяснил, че бил предизвикан от тях. Те отказвали да му отворят вратата.

Въпреки това съдът не се смили над него. Пловдивчанинът бе осъден по указа за битка с дребното безчинство и глобен с 300 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР