Пловдивчани непрекъснато изненадват с шофьорските си умения. За поредния водач,

...
Пловдивчани непрекъснато изненадват с шофьорските си умения. За поредния водач,
Коментари Харесай

Системен нарушител паркира колата си по средата на кръстовище в центъра

Пловдивчани непрестанно изненадват с шофьорските си умения. За следващия лидер, проявяващ безочливо паркиране в центъра алармира четец на медията ни. Случката се разиграва редовно на ул. „ Радецки ” 17, където водач оставя автомобила си по средата на кръстовище.
Прочетете още
Съдейки по броят на актовете, залепени на стъклото на автомобила излиза наяве, че той очевидно има процедура да паркира много постоянно в нарушаване. С това, че е спрял в средата на кръстовище, лидерът затруднява прекосяването на останалите участници в придвижването.

„ Явно санкциите не са проблем за въпросния лидер. Вече има три залепени на стъклото, само че той е безотказен, продължава да паркира на едно и също място, нарушавайки закона за придвижване по пътищата ”, разяснява читателят ни.

Често паркирането в регион „ Централен ” се оказва същински призрачен сън за живущите там. Те настояват, че от време на време се случва да търсят място за паркиране в продължение на 30-40 минути, а свободни гаражи за наемане съвсем няма. Голяма част от улиците в региона са синя зона, а хората плащащи абонамент даже не могат да паркират и наоколо до жилищата си, само че това по никакъв метод не оправдава сходни безумия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР