Plovdiv24.bg Служебният министър на вътрешните работи категорично отрече, че по върховете

...
Plovdiv24.bg
Служебният министър на вътрешните работи категорично отрече, че по върховете
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Какво е чистка?

 Plovdiv24.bg Служебният министър на вътрешните работи изрично отхвърли, че по върховете на системата се прави чистка, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

" Какво е чистка? Когато идва като вътрешен министър, е разпоредил всеки да си подаде оставката, а той да реши кои да освободи и кои да остави като комфортни. 

Когато аз встъпих, досега сме освободили двама души, които са в пенсионна възраст. Вчера - шефът на дирекция " Инспекторат ", той прекали - като встъпихме ние, излезе в болнични. Освободен е основният секретар на министерството. Необходимо ли е да подсещам събитията от предишното лято, дейностите на полицията? Увредиха здравето на младежите. Затова младежите напущат България. "  

Освободен е и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

" Създал съм особено звено с нужната щатна обезпеченост. Ще бъдат назначени опитни чиновници от цялата страна, които да подкрепят моята работа, тъй като сме натоварени с значима задача - да осигурим почтени избори. Ще предложа на някои ръководители да се причислят, при опазване на длъжността им. Това не е чистка. Ще ги поканя да подадат оставка. " - сподели още Рашков.

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР