Plovdiv24.bg Прессекретарят на кабинета на Абхазия Диана Зантария съобщи подробности около

...
Plovdiv24.bg
Прессекретарят на кабинета на Абхазия Диана Зантария съобщи подробности около
Коментари Харесай

Друсан шофьор на ВАЗ уби премиера на Абхазия

Plovdiv24.bg Прессекретарят на кабинета на Абхазия Диана Зантария заяви детайлности към трагичния случай с министър-председателя на непризнатата република Генадий Гагулия. " Потвърждаваме информацията.

Възникнала е повреда на пътя след Мюсер. По предварителни данни, Генадий Леонидович е бил още жив по пътя за болничното заведение. Никой различен не е потърпевш “, съобщи тя, представена от международните организации.  

От съветското вътрешно министерство прецизират, че вследствие на пътнотранспортното произшествие са потърпевши трима души, измежду които и 60-годишният Гагулия. Всички са откарани в болница, където министър-председателят умрял.  

Виновник за злополуката е лидерът на автомобил ВАЗ Хаджарат Тарсман от село Евандрипш, който бил под въздействието на опиати, обясниха от прокуратурата.  

Говорителят на прокуратурата Даур Амичба сообщи, че в кръвта му няма алкохол, само че анализът за приложимост на опиати е дал позитивен резултат.  Прессекретарят на президентството на Абхазия пък беше безапелационен, че случилото се е трагичен случай и дума не може да става за терористичен акт.

Гагулия се е прибирал с делегацията от посещаване в Сирия. През май държавното управление в Дамаск даде обещание да признае Абхазия, откакто през 2008 година това направи Русия. Гагулия оставя жена и две деца.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР