Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса сигнал, изпратен ни от наша

...
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса сигнал, изпратен ни от наша
Коментари Харесай

Пътничка с доста пиперливи думи за положението в рейс на Хеброс бус

Plovdiv24.bg разгласява без редакторска интервенция сигнал, изпратен ни от наша постоянна читателка: Г-н Дошков, при цялото ми почитание към компанията и предлаганите услуги, не мога да не споделя и за пропуски, които Вие надали знаете и ще е неприятно да научавате. Всяка обособена автогара има началник, който е виновен за дисциплината, организацията и ръководството на човешките запаси там. Следва да установявам, след господин Горанов на "Юг " има очевидно допускане на всевъзможен тип нарушавания...(мое мнение).
Недопустимо е в час пик, 17,20, по най-натоварената линия за Асеновград да се пуска рейс с градски места и прекомерно доста правостоящи. Да не обсъждаме, че дамата на забележима възраст 65-70 година, вживяла се в ролята на кондукторка, нареждаше на майка къде да се хване правостоящото й 5-годишно дете (недопустимо), за културата на пасажерите в различен епизод. Лелята, наречена инспектор, по два пъти пресмяташе рестото, което й основава умствено напрежение (по-скоро й приличаше синя манта с прибираща годишна продукция тикви или умело дояща козе виме)...
На целия декор лидерът по най-натовареното и сега ремонтиращо се трасе си разреши да приказва по телефона от самото начало (вижда се в непосредствен план). Всичко това в автобус  с регистрационен номер РВ 3229, пътуващ от създателя "Юг " за Асеновград с час 17,20. Денят е понеделник, 2 октомври.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР