Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса разказ на очевидец на страшната

...
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса разказ на очевидец на страшната
Коментари Харесай

На татко момчето! Вижте какво е направило богаташкото синче веднага след катастрофата

Plovdiv24.bg разгласява без редакторска интервенция роман на свидетел на страшната злополука, станала на Южното Черноморие:

Датата е 09.08.2022, часът е 20:05, местоположението е сред Ахтопол и Варвара на една отбивка, може би най-голямата отбивка там. С мои другари бяхме паркирали двете си коли да си създадем няколко фотоси и като цяло да се нарадваме на красивата панорама. Броени минути откакто паркирахме колите, с гневна скорост (над 100 км/ч със сигурност) безусловно след завой, прелетя едно порше във въздуха.

Шофьорът на въпросното порше е минал през тревата и може би е попаднал на бабунка, не мога другояче да си обясня по какъв начин ще прелети по този начин тази кола на еднакъв терен. Поршето се забива в нашата кола “Рено Сценик " и я прави на попара, след което продължава да лети и превърта по-напред, въртейки се до другата наша кола “Опел Астра " и за малко да премаже едно от девойките там, което седи до нея.

Да не приказваме, че тъкмо в този миг в опела имаше 4 индивида вътре и е чист шанс, че поршето се приземи толкоз близо без вреди по опела и пасажерите вътре.

5-6 спрели коли с очевидци стопираха и потвърдиха, че за благополучие всички са наред, цялата наша компания, както и шофьорът на поршето и неговият другар вътре, само че на чист шанс, тъй като трима от нас бяхме на секунди от това да се качим в реното и да потеглим. Сами можете да се сетите, че в случай че бяхме в реното в този миг, можеше и да не сме живи, да не приказваме за момичето до опела, което щеше да бъде премазано на косъм!

След случката с двете девойки на бул. " Черни връх " нямаше по какъв начин да не изразим отвращение от случилото се, най-малкото можеше да има жертви измежду нас. Отново безотговорни, капризни и немарливи водачи, които си вършат каквото си желаят за да се вършат на готини с количката на техните. Момчето наподобява на типичния “син на татко си " с Филип Плейна и Гучито, който се мисли за вечен зад паричките на мама и тати.

Няма да разясня той дали е бил под въздействието на нещо или не, тъй като дано приемем обстоятелството, че е бил изтрезнял (което си е изцяло допустимо, не споделям нищо) - не може да караш по този метод с извънредно превишена скорост, след завой, да лети във въздуха, да чупи коли, да заплашва човешки животи и даже да не се извини по-късно.

Единственото нещо, което направи, е да звънне на татко си да каже, че му е размазал количката и се държеше надменно. Правя евала на момчето с него, което най-малко имаше доблестта да се извини по-късно.

Самият водач на поршето сподели няколко пъти, че е карал с естествена и непревишена скорост, което е мръсна неистина, тъй като най-малко 5-6 коли с очевидци стопираха на произшествието и потвърдиха, че водачът на поршето е карал като анормален пред тях и е задминавал като вманиачен и са очаквали нещо такова да стане, имайки поради скандалната скорост, с която е карал колата си, също по този начин фотосите приказват!

Сами може да видите до каква степен се е изстреляла колата, на метри след реното след удар с нея, която е притъпила скоростта! С служителите на реда потвърдихме тезата, че в случай че поршето не се беше забило в реното, момчетата щяха да паднат долу в дерето непосредствено в морето и кой знае какво щеше да бъде тяхното положение тогава, още веднъж чист шанс даже и за тях!

Искам това да се популяризира, тъй като родителите на господин Филип Плейн ще създадат всичко допустимо да изкривят обстоятелствата с някой лев от горната страна и да кажат, че тяхната рожбичка е карала с 30. Това, че няма жертви, не значи, че би трябвало да си затваряме очите за такива хора и действия, тъй като при нас беше на косъм! Другия път ще убие някого и татко му ще го избави още веднъж, само че няма да избави вашата загуба!

Ние сме признателни, че сме живи и здрави, а такива хора като този не би трябвало да имат право да карат! Хората, които оправдават момчето, че не е бил пийнал или надрусан да се замислят, че в случай че той кара по този начин изтрезнял, то оттова може да си представяме само и единствено по-лоши обстановки!

Качваме фотосите детайлно, с цел да видите по какъв начин наподобява самото място, по този начин и след произшествието, с цел да добиете цялостната визия за това безумство и че няма никакъв късмет момчето да е карало с естествена скорост, имайки поради външния тип и на двете коли и на какво разстояние е поршето след удара с реното.

Шервайте и дано спрем такива хора да не престават да вършат каквото си желаят и да заплашват близките с техните безобразни дейности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР