Plovdiv24.bg призова избирателите си да се ваксинират, предаде репортер на

...
Plovdiv24.bg призова избирателите си да се ваксинират, предаде репортер на
Коментари Харесай

Асен Василев към избирателите си: Ваксинирайте се! Ваксините наистина помагат!

 Plovdiv24.bg прикани гласоподавателите си да се имунизират, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Казваме го всеки път - аз и моите родители сме имунизирани, всички тук от акцията са имунизирани. Ваксините в действителност оказват помощ на хората или да не се разболеят, или да прекарат по-леко болестта, а то е подло ", сподели. 

Според него тази информация би трябвало да доближи до всеки. " Но аз насочвам зов и към медиите да покажете по какъв начин протича заболяването при хора, които не са имунизирани. Защото хората би трябвало да са наясно какво може да се случи, в случай че не са имунизирани. Ваксинирайте се, няма нищо страшно ", добави.

Той изясни, че имунизациите вече са утвърдени не като пробни в някои от страните. Предстои те да бъдат одобрени и в Европа, а точно, че те работят и че не вредят.

" Потърсете медицински съвет, в случай че имате терзания от някои положения и заболявания. Аз приканвам хората да се имунизират ", сподели Василев, само че с уточнението, че не трябва това да става наложително, както е в някои страни.

" Според мен това не трябва да се прави. Освен, в случай че не се появи някой рисков щаб, който да заплашва националната ни сигурност, както са някои заболявания в наложителния ваксинационен календар. Тази болест към момента не е включена в него, по тази причина към този момент имунизирането е единствено пожелателно. Но аз отново приканвам да се ваксинирате, защото според мен това би избавило доста животи и би направило работата на лекарите доста по-спокойна.Това, което виждаме е, че хората, които не са имунизирани прекарват заболяването много по-тежко и и смъртността при тях е по-висока. Избор на всеки е дали желае да поема този риск! ", добави.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР