Plovdiv24.bg представя Любомир Атанасов, управител на Интернет Медия Груп и

...
Plovdiv24.bg представя Любомир Атанасов, управител на Интернет Медия Груп и
Коментари Харесай

Обясниха какво е Digital4Plovdiv

Plovdiv24.bg показва Любомир Атанасов, шеф на " Интернет Медия Груп " и главен уредник на конференциите Digital4Plovdiv. 

- Какво е Digital4Plovdiv?

- Здравейте и благодаря за изявлението! Digital4Plovdiv при започване на 2016-та година, не беше нищо познато. Чуждозвучащо име, което подсказва връзка цифров свят и нещо обвързвано с Пловдив. Началото му беше забавно и събра известна известност. Сега Digital4Plovdiv е бранд на събитие, което събира бизнеса под един покрив. Място, на което можеш да направиш най-хубавите контакти и нови бизнес благоприятни условия. Място, на което можеш да научиш и видиш по какъв начин го вършат сътрудниците ти и какво скъпо имат да ни кажат те, с цел да можем да подобрим онлайн бизнеса си. 3 години по-късно и 7 конференции под името Digital4Plovdiv, към този момент е знак за града и за цифровия свят.  

- Как се роди концепцията за " Digital4Plovdiv "?

- Идеята се роди много естествено. Част от структурата на IMG (Internet Media Group) e IMG ИТ Академия - академия за образования на фрагменти в Пловдив. Решихме да създадем малко по-голям курс по цифров маркетинг и seo, тъй като подобен тук липсваше. Но взехме решение да го изнесем отвън обучителните ни зали. Кръстихме го Digital4Plovdiv. Поканихме известни лектори и го организирахме в 2 дни. Получи се доста добър курс и позитивният дух по време на събитието ни болести с възторг за нещо по-голямо. На идната година към този момент Digital4Plovdiv беше конференция с експо част и с лектори от Гугъл, PaySera, SuperHosting, Seomax и още доста други. Събитието го откри кметът на Пловдив, господин Тотев и резултатът беше впечатляващ. 

- Какви събития предстоят до края на 2018-та?

- Тази година към този момент преполовихме самодейностите си, само че останаха още 3 конференции. На 12-ти октомври е Конференция “Digital B2B Technologies 2018 ". След което на 26-ти октомври е конференцията, обвързвана с бързооборотните артикули и цифровите решения за тях под името “Digital Solutions for Retail and FMCG Industry ". И най-после, на 9-ти Ноември е годишната ни конференция за “Онлайн маркетинг и търговия – D4P ". 

- Има ли доста хора, които се интересуват от цифровия свят?

- Определено да! Дигиталният свят навлезе в нашия живот и бизнес. Да не познаваш опциите на цифровия свят и какво могат да доведат за твоето развиване е неверно. Който не го е схванал, може би към този момент се сблъсква с неразбирането от идващото потомство и нови компликации в бизнеса. 

- Какво да чакаме на Конференция “Digital B2B Technologies 2018 "?

- На конференцията ни на 12 октомври може да очаквате над 60 лектори в 4 зали. Събитието ще се организира в конгресния център на Международен панаир Пловдив. Надяваме се да се получи потребно събитие, на което бизнесът ще срещне бизнеса. Ще се разискват настоящи тематики, като главно ще се споделя за това по какъв начин посредством цифровите технологии можем да помогнем на своя бизнеса.  

- Какво е " B2B “?

- " B2B “ е редуциране от “Business to Business ". Всички, които вършат бизнес артикули или решения към други бизнеси, а не продават на директни клиенти. Това е израз, където бизнесът среща различен бизнес, построява контакти и благоприятни условия посредством сходен вид срещи. Нашата конференция е тъкмо това място. За това сме събрали толкоз огромен брой лектори от огромни бизнес организации. Тези хора не можеш да ги намериш по телефона! С тези хора можеш да се срещнеш точно на това събитие! И освен.... на събитието ще участват и други компании, които се интересуват от B2B решения и цифрови технологии. 

- Разбрахме, че измежду лекторите ще бъдат доста известни компании. Ще ни споменете ли някои от тях?

- Ще имаме лектори от Pixar, SAP, Near Soft, Media Post, PaySera, Evolink, Telelink, Neterra, UniCredit, Coca-Cola, Auxionize, Sis Technology, Schneider Electric, Publicist One и още доста известни компании. Сега като ги изреждам и несъмнено се гордея с тази конференция! 

- Какви тематики ще се можем да чуем на конференцията?

- Имената на 4-те панела ще бъдат " Бранд, Идентичност, Реклама “, " Структура, Процеси, Персонал “, " Маркетинг, Продажби, Взаимоотношения “ и Дискусионен панел: " Индустрия 4.0 “.  

А част от тематиките са: Управление на онлайн репутацията/Online Reputation Management (ORM)/, Бранд публицистика. Ново събитие или комбиниране на три посоки, Keynote - BPM- Управление на бизнес процесите в B2B промишлеността, Мобилните приложения в В2В промишлеността – нова цифрова,,мода “ или настоящ инструмент за бизнеса, Евент мениджмънт. Работеща тактика за създаване на марката в В2В промишлеността. 

Но най-добре посетете уеб страницата и вижте цялата стратегия. Така ще придобиете ясната визия какво следва!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР