Plovdiv24.bg Позволете ми да поздравим избора на младежите. Проведох много срещи

...
Plovdiv24.bg
Позволете ми да поздравим избора на младежите. Проведох много срещи
Коментари Харесай

Борисов се ядоса: Пак ние ще трябва да спасяваме държавата

 Plovdiv24.bg " Позволете ми да поздравим избора на младежите. Проведох доста срещи с тях и се веселя, че са ме послушали. " Това съобщи пред МГЕРБ.

" Какво да ви кажа, гняв ги е, че не могат да са като нас. Сивия кардинал Капон, тя си знае за какво я назовавам по този начин, приказва за мен като за деспот. Е, по какъв начин вървите по улиците с деспот. Е, в този момент имате деспот. ", отсече Борисов.

" ГЕРБ в България е 1-ва. Българска социалистическа партия щели да водят диалози - с кого. В Петък Трифонов изясни какъв брой транспарантно вървят договарянията. ", покъртен е някогашният министър-председател.

Единствената цел на тези хора е да има второ мандат на Радев и няма да се спрат пред нищо. Коя естествена страна ще харчи близо половин милиард лв., с цел да се организират избори след избори, попит някогашният министър председател. Той сподели, че скоро няма има пари даже до пенсии поради неприятното финансово ръководство.

" Тогава ще си отидат кой в Канада, кой в Англия и след това ние ще би трябвало да им оправяме делата и да спасяваме страната "

" Направихме и съглашение във Варна между ЕС и Ердоган, които аз поканих и Турция стана бариера за Европейски Съюз. Това е моделът Борисов! А кой е техният модел? Щели да подвигат пенсиите, само че не са обезпечили пари за това и не споделят кой ще ги заплаща след това тези пари.  Искат държавно управление, до момента в който се избере Радев, това е задачата им ", безапелационен бе Борисов и сподели, че той е давал над година и половина помощ от 50 лева на пенсионерите, които в този момент са били спрени.  

" Наще другари от " Да, България ", гласоподават бюджета без да мислят. Те не слушат ли своите икономисти. Страшен популизъм ", сподели Борисов.

" Рашков да не крие какъв брой са незаконните мигранти. Той единствено лъже, че сме подслушвали политици, а трети избори пристигнаха, още не сме разбрали кой сме подслушвали. Денков в образованието повтаря на 100% каквото споделя Вълчев, а няма смелостта да се изправи да каже - започваме присъствено образование. Ама проспахме имунизацията ", сърдит е ръководителят на Политическа партия ГЕРБ.

" Абе, скъпи мои, за какво армията е на границата? Какво ще ги прави там тия хора, ще ги стреля ли? Вие виждате, американците пехотинци носят бебета. Ако желаете да се свърши работа, би трябвало с Брюксел да се работи. Ако не можете, потърсете ме. Пак ще ви свърша работата. Не поради вас, поради народа. ", акцентира Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР