Plovdiv24.bgКандидатираме се, защото виждаме кризата в която сме и заплахите

...
Plovdiv24.bgКандидатираме се, защото виждаме кризата в която сме и заплахите
Коментари Харесай

Анастас Герджиков със силно обръщение за края на кампанията си в Пловдив

Plovdiv24.bg " Кандидатираме се, тъй като виждаме рецесията в която сме и заканите за демократичното развиване на страната ни и тъй като имаме потребност от обединяване. Това сподели при закриването на предизборната си акция в Пловдив претендентът за президент Анастас Герджиков, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

И тъй като желаеме да преодолеем разединението и да се обединим, да тръгнем напред “, сподели Герджиков.   " Ако подхождаме с ненавист и опълчване, това няма да е допустимо “. Тези разногласия и разпри сред нас са предизвикани от политици, които са не запомнили от кого са определени и на кого служат, сподели още Герджиков и добави, че особено през последните 7 месеца сме били изключително разединени.

" За три часа през вчерашния ден постигнахме връх - успяхме да се скараме с три страни “, сподели още проф. Герджиков. Той изброи и някои последствия от икономическата рецесия през последните 7 месеца, през които нашето служебно държавно управление не се е справило. Герджиков призна,че рецесията е в европейски мащаб, само че всяка друга дър жава е съумяла да откри вътрешен метод да се оправи с този проблем. Само при нас нищо не се е решило. 

Той разяснява и правосъдната промяна, която би трябвало да се случи у нас, само че не самоцелно, а за реализиране на върховенството на правото. " Но по какъв начин да стане това, когато сегашните управници нарушават Конституцията и изпращат полицията да прави тяхната работа “

Кандидат президентската двойка прикани хората да гласоподават с номер 15 в неделя.

Гледайте повече във видеото!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР