Plovdiv24.bg > Гергана ВидеваНе съм станала свидетел на нищо от

...
Plovdiv24.bg > Гергана ВидеваНе съм станала свидетел на нищо от
Коментари Харесай

Директорка на пловдивска детска градина със скандални заплахи към учителка!

 Plovdiv24.bg > Гергана Видева
" Не съм станала очевидец на нищо от това, за което се приказва. Във въпросния ден бях при директорката и когато се върнах, видях Любомир седнал на столче. После го попитах какво се е случило и той потегли да ми изяснява, че не се е държал добре.

След това стартира да се облича. Той е дете като всички останали. Има моменти, в които демонстрира недопустимо държание - разрешава си да протяга ръка на децата, споделя, че му е скучно, само че не мога да го квалифицирам като нападателно дете. Винаги търси да бъде център на внимание. Откакто госпожа Джаникян стана директорка, нямаме добра връзка.

Малко като негоден телефон си препредаваме какво има да се прави, а някои сътрудници се трансформират във вестоносци. Попитах майката на детето дали има тъжба към мен, тя отхвърли. А директорката ми бе споделила преди този момент, че такава тъжба има. Тогава директорката ми размаха пръст и сподели " Ти лъжеш, в жалбата написа страшни неща. Ако това излезе нескрито, ще бъдете изкарани отсам с белезници. Знаеш ли по какъв начин се изтръгват информация в ареста? " Не е имало никакви опити от наша страна да я смъкваме от поста ", изясни учителката Гергана Видева

" Не е правилно, че детето е карано да чисти тоалетната. Накарах го да седне на столчето. Това стана преди една година ", изясни от своя страна помощник-възпитателят Стефка Табакова, или така наречен лелка.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР