Пловдив става все по-привлекателно място както за българските инвеститори, така

...
Пловдив става все по-привлекателно място както за българските инвеститори, така
Коментари Харесай

Международен бранд стъпва на пловдивския пазар

Пловдив става все по-привлекателно място както за българските вложители, по този начин и за интернационалните. Вече не една и две интернационални компании отвориха порти в града под тепетата, а в края на ноември още един интернационален бранд стъпва на родна територия. Това е MIIO, който се занимава с търговия на дребно на домашни използва и украшения, детски артикули, писалищен материали и какво ли още не.

Инвеститорите, които са избрали новия Mall Plaza за място, на което ще открият първия си магазин в страната, споделят: " Основен приоритет за нас е щастието на клиентите ни! Защо да отидеш да пазаруваш, без да си избереш нищо? В магазина на MIIO постоянно може да си намерите нещо неповторимо за вас. “ Основен акцент в големия 2,500 метра магазин ще е заниманието. Целта на създателите е хората, освен да пазарят там, само че и да се забавляват.

Интересен акцент в активността на марката MIIO е уникалността на продуктите. В магазина постоянно ще идват лимитирани серии артикули, на извънредно налична цена. " Ако видите артикул, който ви харесва, не го оставяйте за по-късно. Вземете го, тъй като може да не го намерите повече. “, споделят притежателите. Тяхната цел е клиентите да могат да се снабдят с нещо неповторимо евтино, вместо да се поддържа непрестанно количество от едни и същи артикули.

Големият магазин MIIO публично отворя порти за българските си клиенти, на 22-ри ноември в мол Plovdiv Plaza.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР