Пловдив. Пожаро-тактическо учение ще наложи цялостна евакуация на персонала и

...
Пловдив. Пожаро-тактическо учение ще наложи цялостна евакуация на персонала и
Коментари Харесай

Пловдив: Пожаро-тактическо учение ще наложи цялостна евакуация на персонала и гражданите от търговски център на бул. „Руски“

Пловдив. Пожаро-тактическо обучение ще наложи цялостна евакуация на личния състав и жителите от търговски център на бул. „ Руски “ в Пловдив. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от Областно ръководство „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ - Пловдив. Учението ще се организира на 28 август, за времето от 13.15 до 14.00 часа. В него ще вземат присъединяване Районните служби „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ - Пловдив, както и бранш „ Специализирани оперативни действия ” при пожарната. Учението цели да приготви личния състав и чиновниците на комерсиалния център за съответна реакция и дейности при пораждане на пожар, повреди, терористичен акт или други изключителни обстановки.
Огнеборците ще отработват тактически схеми за евакуация и гасене на зародил пожар в комерсиалния обект. Предвидени са дейности за подаване на сигнал на тел. 112 за зародил пожар, което ще наложи провеждането на цялостна евакуация на личния състав и жителите, пребиваващи на територията на мола.
От пожарната в Пловдив осведомят авансово за учението, с цел да не се сътвори ненужно напрежение и паника измежду жителите, намиращи се в комерсиалния център, защото се чака на място да има скупчване на пожарни екипи и профилирани коли.
При подаване на звуков сигнал посетителите на мола следва да изоставен комерсиалния център. Прожекциите в киното, което се намира на територията на комерсиалния център, няма да бъдат прекъсвани.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР