Пловдив поиска оставката на Валери Сименов СНИМКИ Премиерът Бойко Борисов

...
Пловдив поиска оставката на Валери Сименов СНИМКИ Премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов привиква тримата войводи

Пловдив изиска оставката на Валери Сименов СНИМКИ

Премиерът Бойко Борисов привиква съдружните си сътрудници от Обединените патриоти рано в сряда заран в Министерския съвет. Тогава водачите на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, на Атака Волен Сидеров и на НФСБ Валери Симеонов още веднъж ще седнат на една маса, с цел да решат бъдещето на държавното управление, написа Кмета бг.

Борисов ги събира поради създалото се напрежение в страната около наглото изявление на Валери Симеонов за майките на деца с увреждания. Думите му провокираха вълна от яд и непоносимост към наглостта му както в майките, по този начин и измежду стотици хиляди българи. Хората желаеха оставката му. Същото направи и Сидеров.

На среща при вицепремиера Симеонов през днешния ден работодателите оповестиха, че държавното управление не би трябвало да се поддава на напън от улицата с претенции за оставки. Засега се чака позицията на третия водач на патриотите - Красимир Каракачанов.

Борисов разгласи от Дубай, където е на публично посещаване, че в случай че изиска оставката на Симеонов, държавното управление пада. Той се прибира от ОАЕ на следващия ден вечер и по тази причина рано сутринта в сряда събира съдружните си сътрудници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР