Пловдив. Не е трудно да дадеш от себе си, за

...
Пловдив. Не е трудно да дадеш от себе си, за
Коментари Харесай

Галена Ганчева от организаторите на инициатива в помощ на Васил от Асеновград, чийто дом изгоря през 2017 г.: Не е трудно да дадеш от себе си, за да помогнеш на друг човек, даже е хубаво

Пловдив. Не е мъчно да дадеш от себе си, с цел да окажеш помощ на различен човек, дори е хубаво. Това сподели в предаването „ Асеновград-Богоизбран пред портите на Родопите “ на Радио „ Фокус “ – Пловдив Галена Ганчева, ученичка от 11-ти клас във Френската езикова гимназия в Пловдив и един от основателите на благотворителен концерт в помощ на Васил от Асеновград, чийто дом изгоря до основи при пожар през октомври предходната година. Ученичката разяснява, че когато помагаш на различен, това оказва помощ и на самия теб да израснеш като човек и да осъзнаеш своето място в света.
„ Понеже неприятно може да се случи на всеки, хубаво е да знаем, че и нас някой може да протегне ръка в потребност “, акцентира Галена Ганчева. Тя уточни, че положителното съществува сред нас и ние би трябвало мощно да имаме вяра в него, тъй като е то способно да трансформира ориси. „ Доброто ще го има, до момента в който има хора, които в действителност не остават пасивни, не разрешават просто събитията да минават около тях и не ги подминават с лека ръка “, разяснява Ганчева. Тя съобщи, че всички ние представляваме своята страна и би трябвало сами да действаме и да си оказваме помощ един на различен, а не да чакаме другите да го вършат. „ Ние сме хората, които живеят в страната, и до момента в който подемем самодейността и не стартираме да действаме, тогава няма по какъв начин положителното да се случи и да продължи да съществува “, акцентира ученичката от Френската езикова гимназия в Пловдив.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР