Пловдив е най-добрата дестинация в България според престижната класация на

...
Пловдив е най-добрата дестинация в България според престижната класация на
Коментари Харесай

Пловдив е най-доброто място за посещение в България

Пловдив е най-хубавата дестинация в България съгласно влиятелната ранглиста на European Best Destinations. Резултатите бяха оповестени през вчерашния ден в късния следобяд, единствено месец, откакто градът ни зае 4 място в Европа и бе разгласен за най-хубава културна, сантиментална и винена дестинация на остарелия континент. Според най-скорошното гласоподаване Пловдив изпреварва столицата, Варна, Велико Търново и места, и курорти като Етъра, Белоградчик, Рилския манастир, Албена, Созопол, Несебър, Банско, Мелник.

В класацията Пловдив е разказан като " градът, в който хилядолетната история, просвета и завещание са в естетика. Древен и безконечен, артистичен и съвременен, вселенски и сантиментален, този град е толкоз вълнуващ и цялостен с живот “.

Акцентирано е и на обстоятелството, че като културен център на България, Пловдив е хазаин на голям брой събития и фестивали от национално и интернационално значение и е място за културен продан.

Пловдив справедливо завоюва купата Европейска столица на културата. Градът, който пулсира с духа на българското Възраждане със своя магически Стар град, където могат да се посетят красиви и богато украсени къщи от този интервал. Пловдив предлага завладяващи панорамни гледки, които можете да уловите на един от шестте хълма, ситуирани в самото сърце на града. Това е Пловдив – мястото, където постоянно има какво да откриете и където всяко пътешестване се усеща като първо!.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР