Пловдив, България – Най-мащабния фестивал Lost in Hills обявява своята

...
Пловдив, България – Най-мащабния фестивал Lost in Hills обявява своята
Коментари Харесай

С над 40 артисти на три сцени: Фестивалът „Lost in Hills“ обявява своята двуднена програма

Пловдив, България – Най-мащабния фестивал " Lost in Hills " афишира своята двуднена стратегия с над 40 актьори на три подиуми за изданието си през 2024 година

Разположена на фона на живописния рид Бунарджика в Пловдив, тази двудневна приказност дава обещание несравнимо обединение на електронна музика и естествено величие, завладяващо присъстващите на 8 и 9 юни. 

След забележителния триумф на своето встъпително издание, музикалният фестивал " Lost in Hills " се завръща триумфално, издигайки преживяването до нови висоти. Сгушен измежду внушителната природа на рид Бунарджика, този театър навън ще бъде озвучен от единствената по рода си система на Funktione ONE – EVO X + F124. Аудио – образния театър е планиран от специалисти които ще дойдат за събитието от Англия, Франция и Маями. 

LOST in HILLS притегля музикални запалянковци и фенове на природата, като ги кани да се потопят в едно незабравимо странствуване. Впускайки се в звукова авантюра, присъстващите ще бъдат третирани със звезден състав както от интернационалните светила, по този начин и от локални гении. От очарователните ритми на Eli Rojas, произхождащи от Ибиса, до пулсиращите ритми на италианския афро хаус виртуоз Simone Vituillo, групата е цялостна с разнородни гении. Към плеадата от DJ се причисляват Buba Brothers от Португалия, Fantoo от Унгария и надарения французин Fred Lenix, прочут с изданията си за уважавани лейбъли като Drumcode и Ellum. Добавяйки локален привкус към микса, " Lost in Hills " гордо показва съзвездие от български актьори, в това число динамичното дуо Pacho & Pepo, визионерът Steven и еклектичният Peppou. 

С присъединяване на Bultech, Dan Tanev, Vanina, Zlatina Dimitrova, Shosho, Max & Danny, Monita, Yory и доста други. Фестивалът чества виталния гоблен на електронната музикална сцена в България. С повишаването на упованията и повишаването на вълнението, " Lost in Hills " ще даде обичайно опция за изява на млади и порастващи актьори, които ще мога да аплайват в два DJ състезанието оповестени в уеб страницата на уредниците. За повече информация и билети посетете:  

" Lost in Hills ": Създаден през 2023 фестивалът " Lost in Hills " е вълнуващ празник на електронната музика, ситуиран измежду спиращия дъха пейзаж на рид Бунарджика в Пловдив, България. Куриран да въодушевява и ободрява, фестивалът демонстрира еклектична комбинация от интернационалните хедлайнери и локални гении, създавайки незабравими моменти на музикално изобретение и връзка.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР