Плотът на HOLM 320 RGB White има размери 120×60 см

...
Плотът на HOLM 320 RGB White има размери 120×60 см
Коментари Харесай

Genesis HOLM 320 – бяло RGB бюро за гейминг


Плотът на HOLM 320 RGB White има размери 120×60 см е направен от MDF повърхност
(снимка: Genesis)

Полският бранд Genesis изненада геймърите с напълно нов модел бяло RGB бюро. HOLM 320 RGB White е солидна и стилна игрална станция с място за всичко належащо и с варианти за персонализиране и безжично зареждане.

Плотът на Genesis HOLM 320 RGB White има размери 120×60 см е направен от MDF повърхност, покрита с карбонов фурнир, а пространството е проведено по метод, който разрешава оптимална приложимост на цялата повърхност.
още по тематиката
Дизайнът включва държачи за чаши и подложка за слушалки, както и стойка за геймпади. Благодарение на тези функционалности всичко има своето място и организирането на работното пространство става елементарно.

Бялото бюро Genesis HOLM 320 RGB White има вградено безжично зарядно. Потребителите могат да зареждат своите устройства като просто ги слагат върху бюрото. Кабелната организация се поддържа от три USB 3.0 хъба с кабелни канали.

Всеки детайл на бюрото е направен в бяло, а сетът е приключен с отдалечено ръководено LED осветяване с редица програмирани режими и резултати, които основават неповторима игрална среда.

LED осветлението с програмирани режими и резултати основава неповторима игрална среда
(снимка: Genesis)

HOLM 320 RGB разполага с набор от преносими лавици и стойки за най-полезните аксесоари. Отстрани на бюрото има поставки за слушалки и държачи за чаши, а плотът за маса е оборудван с холдер за гейминг поставка.

В допълнение, комфортният рафт за екран освен ще спести място на повърхността, само че и ще усили ергономичността и комфорта при работа.

HOLM 320 RGB White се предлага в България на цена от 449 лева с Данък добавена стойност от сътрудниците на формалния дистрибутор PolyComp.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР