Площадът пред кметството на австрийската столица Виена ще се превърне

...
Площадът пред кметството на австрийската столица Виена ще се превърне
Коментари Харесай

Пързаляне със сирени ще има във Виена по време на третия локдаун

Площадът пред кметството на австрийската столица Виена ще се трансформира в огромна ледена пързалка по време на идната нова трета карантина в Австрия, съобщи DarikNews. Но пързалящите се там ще съблюдават ограниченията за обществена отдалеченост, разясни кметът на Виена Михаел Лудвиг.
ще става благодарение на тревога, която ще се носи от посетителите и ще предизвестява, когато дистанцията се наруши и хората се приближат на по-близо от 2 метра един до различен.
 14 души са задържани поради терора във Виена 14 души са задържани поради терора във Виена
14 души арестува австрийската полиция във вторник, откакто нахлу в 18 здания при масирана интервенция във Виена, заяви Ройтерс. Това с...
Когато на пързалката са пристигнали двама свързани между тях хора, то алармата може да се програмира по този начин, че да си мълчи, когато те се пързалят дружно. Устройството също така пази данни за близко обществено взаимоотношение и разрешава на здравните управляващи да наблюдават нови случаи на болест.
я влиза в действие в събота. Австрийците ще би трябвало да си останат вкъщи за три седмици. Те ще могат да излизат единствено за работа, по неотложни аргументи или да упражняват спорт на открито дружно с хора от същото домакинство, което прави допустимо за виенчани да употребяват новата пързалка.
В Австрия има 1260 нови случая на болест за последните 24 часа. Броят на инфектираните на 100 000 души в последните 7 дни е 165.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР