Плеймейтката Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик.

...
Плеймейтката Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик.
Коментари Харесай

Златка се оплака от силикона

Плеймейтката Златка Райкова  Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя споделя за себе си: " Често се майтапя, че пропищя от силиконовия си балкон.

Тя разкри, че в пазвата си носи забележителните 1 450 кубика, по 725 във всяка гърда.

Големината на деколтето си изкусителната русокоска разкри на стори в Instagram.

Красавицата обаче се оплака и от несгодите, които идват с огромната гръдна обиколка. Русото прелъщение изясни, че силиконовите гърди са демоде и също така за нея е предизвикателство да си намира облекла, които да пасват хем на големите ѝ бомби, хем на тънката ѝ талия.

Въпреки това половинката ѝ Карен наподобява е удовлетворен от наличието на пазвата ѝ.

" Доста са огромни ", отбелязва шеговито и със удовлетворение той на едно от сторитата, написа " Телеграф ". 

Райкова разкри още по какъв начин е постигнала холивудската си усмивка. Сдобила се с ослепителни зъби, с помощта на фасети. Плеймейтката показа с почитателите си, че била извънредно удовлетворена от денталния тунинг.

Освен за естетичните й усъвършенствания, Русата Златка искрено показа с аудиторията си, че с обичания не се карат и не им се постанова да спорят за нищо.

В момента двойката релаксира за следващ път това лято отвън България. Този път още веднъж заложиха на първокласен хотел в Гърция, стана ясно от фотосите и сторита, с които двойката залива мрежата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР