Плеймейтката Златка Райкова заби женен мъж с деца след раздялата

...
Плеймейтката Златка Райкова заби женен мъж с деца след раздялата
Коментари Харесай

Русата Златка се уреди с нов богаташ - женен с деца


Плеймейтката Златка Райкова заби женен мъж с деца след раздялата си с ММА боеца Георги Валентинов.

Добре осведомени източници рапортуваха пред „ Галерия “, че новият на плеймейтката се споделя Краси и е непристойно богат. Баща му е притежател на мина до Перник и е вкарал наследника си в бизнеса.Именно Краси е повода Златка и ММА боецът да се разделят единствено няколко месеца след годежа в „ Като две капки вода “.

Русата изкусителка и перничанинът се срещнали в прочут столичен клуб още преди Георги да й предложи. Плеймейтката бързо се влюбила в богаташа, чиято банкова сметка не било мъчно да засенчи тази на ММА боеца.

„ Дълго време Златка беше объркана и не знаеше какво да прави, само че Краси я увери, че ще се разведе и тя разтрогна годежа си с Георги “, описват нейни близки. Уви – към днешна дата новият й към момента се води женен.

„ Горката, напряко се стопи от нерви и от тъга. Заради него скапе годежа си с Жоро, а той май в никакъв случай няма да остави жена си и децата. Не й върви на нея с обвързаните “, вайкат се приятелки на Райкова. Златка в реалност има уязвимост към фамилните мъже. Припомняме, че звездата й изгря точно съблазнявайки женен мъж в риалити шоуто „ Островът на изкушението “ преди 10 години. В следствие се забърка с Павел Лазаров, който по това време чакаше дете. „ Бившата му жена искаше да ме залее с киселина “, спомня си по-късно Райкова. След него плеймейтката заби небезизвестния плевенски кримигерой Камен Балбузанов-Куката – също женен. Дълго Райкова не можеше да се измъкне от гангстера, за който твърдеше, че я тормозел. През 2013-а се срещна с Георги Валентинов – единственият самостоятелен в листата с мъже на Златка. След 5 години безоблачна връзка обаче изкусителката осъзна, че пристрастеността й към фамилните мъже е по-силна и още веднъж се впусна да гони дивото.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР