Плеймейтката така си избира мъжете, че те буквално могат да

...
Плеймейтката така си избира мъжете, че те буквално могат да
Коментари Харесай

Карен на Златка със зъбите на Благо Джизъса

Плеймейтката по този начин си избира мъжете, че те безусловно могат да минат за братя. В случая новият ѝ мъж арменецът Карен е тъмничък като Благо, само че и освен. Вади изкуствена фасада, съвсем като тази на футболиста.

И самата Златка Райкова смени усмивката си, до момента в който ходеше с Благо, дори тогава доста ги усмиваха на кой му е по-бяла усмивката и надлежно, чии зъби си личат повече, че са изкуствени. Случайност или не, само че и новата ѝ възлюбена Карен е прибегнал до фасетите, като това си проличава от километри. Младежът също по този начин може да се похвали и с пухкави устни, които най-вероятно са боцкани с хиалуронова киселина, написа Hotarena.

Карен може и да има пленителна усмивка, по която към този момент въздишат и почитателките на Златка, само че изкуствените зъби, които си е направил не му стоят по никакъв начин естествено. Това си пролича в занимателно клипче, което пазарджлийката разгласява в профила си в Тик-Ток през вчерашния ден. В него Райкова пита обичания си: " Кажи, по какъв начин най-вече ме харесваш? ". Чаровникът възкликва много театрално: " Ама, без грим си number one! ", а белите му зъби безусловно лъщят. След това плеймейтката го подсеща и за още нещо: " И без какво друго?! ", а Карен като чинно момченце отвръща: " И без филтър! ". Сюжетът очевидно е сниман на Миконос, откъдето се тагнаха преди дни прясно влюбените.

Въпреки че я харесва без грим и без филтър досега Златка не е показвала фотоси без тези екстри. Вероятно малко на брой са я виждали по този начин, а в общественото пространство това се е случило най-много по време на престоя й в Къщата на " ВИП Брадър ". Но даже и там помним, че съвсем без макияж не се появяваше на лайфове и задачи.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР