Плеймейтката Светлана Василева е сред новите попълнения в Биг брадър“.

...
Плеймейтката Светлана Василева е сред новите попълнения в Биг брадър“.
Коментари Харесай

Бомба в "ШОУ"! Светлана Василева бременна от Гущеров?

Плеймейтката Светлана Василева е измежду новите попълнения в „ Биг брат “. В последните месеци тя нашумя около връзката си с някогашния на фолкпевицата Мария – Християн Гущеров. А по всичко проличава, че връзките им вървят към по-сериозна крачка. Наши достоверни източници рапортуваха, че са видели русокоската да си купува тест за бременност от аптека, единствено три дни преди да прекрачи прага на най-коментираната къща. Като нищо може да се окаже, че в Къщата има още един жител, който се е скрил в коремчето на Светлана. Покупката на теста за бременност ясно потвърждава, че милионерският правоприемник и новата му годеница не употребяват защитни ограничения и евентуално се пробват да се снабдят с правоприемник.


Василева в компанията на Азис и Гущеров

Гущеров не крие желанието си най-сетне да стане татко. И въпреки плеймейтката от Търговище да е сбита за любовната си спекулация с богаташа, на влизане в „ Биг брат “ сподели: „ Аз съм с Християн Гущеров. Имам всичко, което съм желала да реализира. Адски щастлива съм и не ми пука за нищо “. Дали обаче едно дете се вписва в проектите й – следва да разберем.

Скандалната плеймейтка е неотдавна с Християн, само че към този момент живее в дома му. Дори неотдавна снима фотосесия в първокласната къща на милионера. Някои ще сметнат, че е прекомерно рано да мислят за деца, а други пък са безапелационни, че тя единствено това гледа, с цел да го върже с доживотна прехрана.

Най-скандалното е, че русокоската и някогашната на богаташа – фолк звездата Мария, бяха близки приятелки. Именно русокоската утешаваше изпълнителката на „ Червения картон “ след раздялата, след което й заби нож в гърба.

За разлика от предишното си присъединяване в шоуто, този път Светлана влиза с по-голямо самочувствие. Решена е да се бори за победа. Моли се единствено да няма отново задача с просветителни въпроси, които да я изложат като предишния път.

Красимир КРАСИМИРОВ

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР