Плеймейтката с амбиция за фолкпевица Анджелина Атанасова лъсна в порно

...
Плеймейтката с амбиция за фолкпевица Анджелина Атанасова лъсна в порно
Коментари Харесай

Плеймейтка лъсна в горещ клип

Плеймейтката с упоритост за фолкпевица Анджелина Атанасова лъсна в порно с някогашния футболист и сегашен модел Йордан Йорданов. Видеото се появи в " Инстаграм " -профила за красавеца. Според осведомени Анджелина и моделът били гаджета от скоро.

В 30-секундно клипче здравенякът е подпукал плеймейтката в мисионерската поза, а тя пъшка сластно, до момента в който той прониква в нея. Самият Йордан снима съвкуплението с телефона си, към края за няколко секунди се появява и лицето му отстрани.

Близки на някогашния футболист разкриват, че профилът му в обществената мрежа е бил хакнат, след което зложелателите са качили скандалното порно. Всичко обаче намирисва на на ниска цена пиар, още повече, че клипчето се намира и в " Историята " на профила на самата Анджелина.

Анджелина Атанасова е родена на 12 март 1996 година За изкусителната хубавица се заприказва след присъединяване й в състезанието " Мис Плеймейт ", а след това тя записа и дует с артиста Ангел " И със 100 да бъда ". В момента тя приготвя идващото си парче.

21-годишният Йордан Йорданов неотдавна влезе в ТОП 10 на най-желаните мъже за годината. Той показа страната ни на Международния конкурс " International Top Model of the World ", откъдето се върна с две трофеи - за най-фотогонечине модел и за участник с най-красиво тяло. В момента е студент в УНСС.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР