Плеймейтката позира като кралица с модел на най-актуалния сайт на

...
Плеймейтката позира като кралица с модел на най-актуалния сайт на
Коментари Харесай

Вечерна рокля на Моника Валериева хит за лятото

Плеймейтката театралничи като кралица с модел на най-актуалния уебсайт на дамите

Един от обичаните тоалети на Моника Валериева се трансформира в шлагера на настъпващото лято, предизвиквайки нечуван интерес измежду дамите. Уникалната рокля „ Блясък в нощта “ е измежду най-поръчваните в атрактивния уебсайт WOMANSHOP.bg – обичано място за извършване на покупки и на самата моделка.
 На какво се дължи ползата?
„ Това е дреха, на която мога да разгадавам освен за формален мотив, само че и за безгрижна вечерна разходка по „ Витошка “ или край морето “, разяснява миската преимуществата на хитовата рокля. И добавя, че блестящите й орнаменти я вършат идеална за дискотечен ваучър.

Благодарение на изчистеното си черно, може елементарно да се съчетава с друг цвят обувки или чанта. В случая Моника е заложила на класиката, комбинирайки я със стилната кожена „ София “ и високите токчета „ Сексът и градът “, които по сходство на роклята са обсипани с брокат.

За тези от вас, които не обичат да носят огърлици, „ Блясък в нощта “ е идеалният вид. Деколтето й имитира сребърна солидна плетка, правейки бижуто ненужно.

Дължината и кройката са другото преимущество на този модел – не прекомерно къса, само че и идеална за горещите летни вечери, в които да демонстрирате класа и съблазън. Вталена, наблягайки знойните ви форми, обсипана с пайети, които да прикриват възможни „ неравности “ по тялото.
 Качество на кралско равнище  
Както този, по този начин и всички останали продукти в WOMANSHOP са направени от висококачествена материя, която не нервира кожата. Хитово лятно предложение, обичано на Валериева , е от фина лека тъкан, която не провокира потене и спарване.

Неслучайно топ моделът театралничи с нея на златен престол – резултатът, който ще постигнете с тази рокля, е характерен за кралските особи. „ Престолът ви принадлежи “, „ Вие сте моята кралица “, „ С тази визия завладяхте сърцето и мозъка ми “, гласят единствено част от мненията под фотографията, където родната хубавица театралничи със сета на онлайн магазина.
Диктатор на модата
Плеймейтката от дълго време е специалист в стилните трендове. Има тапия по моделиране и конструиране на облекло, а преди няколко години започва марка тоалети, измислени от нея. По-късно сътвори личен бранд мигли Miss Monika Lashes, който предлага също по този начин сенки, червила и хайлайтъри.

Сред известните й клиентки са фолк певиците Мария и Анелия, моделките Златка Райкова, Николета Лозанова, Ася Капчикова, Велина Узунова, Бориса Тютюнджиева и доста други. Опитът й недвусмислено потвърждава освен че схваща от мода - някои от най-популярните всемирски персони у нас й се доверяват безусловно. Тя пък се има вяра на WOMANSHOP. bg , който самичък по себе си за малко време се трансформира в фешън деспот.

Ако и вие желаете да сте в крайник със звездите, изберете вашия обичан модел ТУК .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР