Плеймейтката Николета Лозанова се обясни в любов на силната си

...
Плеймейтката Николета Лозанова се обясни в любов на силната си
Коментари Харесай

Николета направила мусака след първата целувка с Михайлов

Плеймейтката Николета Лозанова се изясни в обич на мощната си половинка, с който е на сантиментална почивка на Сейшелите. В мотив за прочувствените слова, с които брюнетката се изповяда в обществените мрежи, се трансформира 33-ият рожден ден, който Ники Михайлов посреща. „ С теб, за тези.... години, се "раждах " и "умирах " 1000 пъти! “, написа НиЛо, като прави обзор и и най-ярките си мемоари с някогашния футболист. Сред тях са първата им среща на дискотека в Пловдив, както и първата им целувка, която се случила в колата на спортиста.

„ Целувка, след която направих и първата си мусака, последвала любовта си в Холандия... видимо мощната и безразлична аз, изплаках толкоз доста сълзи - от тъга след всяко наше счепкване и от благополучие, след всяка порция от "откраднати единствено 20 мин. - скъпи 20 мин., в някоя скрита пресечка ", написа още Лозанова.

Тя дефинира Михайлов като нейната „ огромна обич още от минали животи и доста последващи “. „ Най-прекрасните моменти занапред ни предстоят, по-готови сме за тях от всеки път! Обичам те! “, написа още изкусителката. Любимият й стана на 32 години.Приятелството сред някогашните мъже на Николета Валери Божинов и Николай Михайлов е прословуто, въпреки и ненадейно.

Нападателят се затъжи за стража и също му посвети прочувствени слова. Братята Цоневи също се включиха в клипчето. "Специален ден за нашия Капитан. Жив и здрав ми бъди. ЧРД и от всички твои някогашни съотборници от Левски. Липсваш ми и липсваш ни доста. Защо не отново да се съберем да играем дружно ", сподели Божинов.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР