Плеймейтката Николета Лозанова избра Кипър за своята новогодишна нощ. Бившата

...
Плеймейтката Николета Лозанова избра Кипър за своята новогодишна нощ. Бившата
Коментари Харесай

Николета се разходи до Кипър за ЧНГ

Плеймейтката Николета Лозанова избра Кипър за своята новогодишна нощ. Бившата на Валери Божинов бе съпроводена от дъщеричката си Никол и съгласно клюките от футболиста Ники Михайлов.

5-годишната Никол честити новата 2018 година на почитателите на Лозанова в Инстаграм посредством умилително клипче. В компанията на щерка си и околните си прекара празника и певицата Мария.

Миньончето на поп фолка показа няколко фрагмента в Инстаграм на празнично облечената си щерка и дребната си племенница, написа novini.bg. В очакване на дете е и певицата Преслава, най-малко съгласно последните вести, а тя самата не разкри в новогодишната нощ тази вест.

За сметка на това Преси поздрави почитателите си за сполучливата ѝ година и им благодари: „ Честита Нова година! Благодаря за прелестните дарове и за цялата обич, която ми давате към този момент толкоз години! Обичам ви! “, написа поп фолк певицата в Инстаграм.

Колежката на Преслава Галена също поздрави почитателите си, като написа в обществените мрежи: „ Весело посрещане на 2018 година “. Постът бе съпроводен от парещ кадър с изрязана рокля. Хитовата изпълнителка също не се раздели от фамилията си на празника, като имаше присъединяване в заведението на брачна половинка си Галин Анастасов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР