Плеймейтката Жанета Осипова успя да разбуни духовете, появявайки се по

...
Плеймейтката Жанета Осипова успя да разбуни духовете, появявайки се по
Коментари Харесай

Скандали в името на славата: Сузанита в лекарска тройка, Мис плеймейт вее дупе пред „Ал. Невски“, Галин и Емануела с цензура в ласките и още…

Плеймейтката Жанета Осипова съумя да разбуни духовете, появявайки се по голо дупе пред храм-паметника „ Александър Невски “.

На фотосите силиконката театралничи с изрязано долни дрехи, високи дантелени чорапи и булчинско покривало. Плеймейтката с горделивост показа фотография, на която театралничи пред храма по голо дупе. Това възмути почитателите й в мрежата.  Оказа се, че фотосесията е част от фотосите на нов чалга клип. Режисьорът Георги Георгиев разясни, че това е методът някой да ти обърне внимание, а абсурдът  е умишлено издирван.

Преди време със скандално видео предизвикаха Галин и Емануела.

Във видеото към дуетната  им ария „ 5,6,7,8 “  участват над 50 души, които се включват в един огромен ваучър. На снимачната площадка двете звезди са заобиколени от статистите, като всички сластно  увиват тела, търкат се един в различен, изследват с ръце някои оголени елементи от телата си. Фенките на чалга идола останаха разочаровани от обстоятелството, че задникът му е цензуриран, както и доста от ласките им с Емануела.

Най-скандалният облик у нас е този на Азис.

Докато беше фиктивно женен за Николай Първанов Китаеца, Азис взриви страната като сложи интимни билбордове на него и половинката му. На тях фолкзвездата и Китаеца се целуват. След скандал същите бяха свалени от центъра на София и Кюстендил, а слагането им в Пловдив неразрешено. Задникът на Азис е будил освен кавги, а му е донесъл забележителни възнаграждения. Той получи 25 хиляди евро, с цел да се снима гол за известно мъжко списание в Гърция.

Голям скандал провокира видеото с присъединяване на  Башар Рахал,

който като шеф на студентската телевизия Алма матер приканва студентите да вземат участие в конкурс за асортимент на чиновници, с цел да станат известни. И даде образец с момиче, което му носи кафе, а той се заглежда по задните й елементи. Опитът за хумористична реклама бе посрещнат с отрицание. Само за няколко дни видеото беше гледано към 20 хиляди пъти, а след абсурда свалено от обществените мрежи, написа „ Телеграф “.

Доктори мачкат циците на 15-годишната Сузанита.

Те си намират мотив да помачкат и стегнатото й дупе, сякаш да го прегледат, я тя им се отблагодарява, като им пее по прашки. Това е част от сюжета на скандално видео на Сузанита, а фрагментите шокираха почитателите й. Всички бяха на мнение, че този път любимката им е минала всевъзможни граници. В първото си видео „ Луцифер и Буда “ русокоската тресеше дупе от прозорец на кола и размахваше междинен пръст. Няколко седмици по-късно парчето бе свалено от интернет, тъй като се оказа, че песента е крадена, а мелодията е част от религиозна ария на бахайската религия.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР