Плеймейтката и фолк-певица Ангелина Атанасова, с прякор Анджелина, отпразнува 22-рия

...
Плеймейтката и фолк-певица Ангелина Атанасова, с прякор Анджелина, отпразнува 22-рия
Коментари Харесай

Младото секс изкушение на "Плейбой" Анджелина стана на 22! СНИМКИ от щурия купон, вижте кой бе там

Плеймейтката и фолк-певица Ангелина Атанасова, с прякор Анджелина, отпразнува 22-рия си рожден ден с обилен ваучър. Тя чества с огромна компания в столичния „ Captain Cook Fish and Beef Restaurants”, а на първата фотография, която разгласява в персоналния си профил, театралничи с голям букет от червени рози, написа Трафик нюз бг.

„ Щастлива съм, че посрещам рождения си ден с доста топлота и голяма усмивка! Изминалата година за мен беше най-трудната ми, изживявайки ужасните под паника пристъпи, само че след тях бих споделила, че съм доста по-силна! Благодаря на фамилията ми, че беше до мен и най-много на баба ми! До мен имаше и още един доста специфичен човек, който никой от вас не виждаше. Той беше най-голямата ми опора от самото начало и за момент не се отдели от мен! Обичам го с цялото си сърце! Един в действителност неповторимо добър, съумял и любезен мъж, който не замествам за нищо на света!”.

На персоналния си празник, Анджелина беше избрала да облече нищожен гащеризон в бял цвят, за който тя показа, че е един от най-търсените продукти от сбирката й.

Тортата за рождения й ден, също беше бутикова и първокласна. По сладкото прелъщение бяха подредени обувки, червило, парфюм и чанта, а най-отпред стоеше величествено самата Анджелина, само че направена от фондан.

Партито по случай рождения ден на моделката продължи в хотел „ Маринела”, а в по-късните часове, компанията се насочи към столична дискотека, където под звуците на кръшни ритми честваха до дребните часове на нощта.

Една от поканените на тузарското празненство беше Петя Стоянова, известна като Пенелопе от „ Ден и Нощ”. Тя не пропусна да се щракне с приятелката си и да разгласява няколко лайф видеа от дискотеката, на които двете пушат наргиле, а изненадите не свършват.

С фойерверки на сепарето на компанията се появи още една голяма торта, само че този път на върха и имаше фигура на стриптийзьор.

Анджелина изгря с състезанието на „ Плейбой” – „ Мис Плеймейт” и въпреки с интервенция от страна на пластичните хирурзи, тя е спрягана за една от най-желаните дами в страната.

Освен в стилните среди, тя се изявява и като певица, като към този момент има три снимани видеоклипа, към песните: „ И без теб ще мина”, „ И със 100 да бъда”, която е взаимно с артистът Ангел и „ Гърмиш”, която е последното й попълнение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР