Плеймейтката Джулиана Гани гради щастието си върху нещастието на друга

...
Плеймейтката Джулиана Гани гради щастието си върху нещастието на друга
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Не ми пука, че разбих връзката на Теодор, щом ангелите са му слаби!

Плеймейтката Джулиана Гани гради щастието си върху нещастието на друга жена. Това стана ясно от изявлението й с Теодор Гоцев за „ Шоуто на Николаос Цитиридис “, излъчено по bTV.

Джули призна, че когато се е срещнала с Тео, той е бил в дългогодишна връзка, която разрушил, с цел да стане гадже със силиконката. От изказването и на двамата обаче стана ясно, че е имало интервал, в който служителят на реда се е колебаел коя да избере и през това време е изневерявал на гаджето си с Джулиана.

„ Той не спеше по цели нощи и мислеше “, разкри плеймейтката.

Запитана от Цитиридис дали няма скрупули, че е откраднала мъжа на друга, Гани не сподели никакво възприятие за виновност или съвест. Тя съобщи просто, че щом ангелите на мъжете са слаби, няма какво да направи. А и на плеймейтка никой не може да устои, заключи някогашната брадърка.

Двойката даде това изявление по време на празненство за узнаване пола на бебето. 31-годишната Джулиана е в шестия месец и чака още едно момче.

Тя към този момент има един наследник. Той е от втория й някогашен брачен партньор Илиян Найденов и е на 2 година

Неуспехът с браковете дотук кара Гани да не бърза да се омъжва за Тео. Двамата даже още не живеят дружно, макар че чакат дете. Той е служител на реда във Велико Търново, а тя е от Пловдив, само че се подвизава в София.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР