Плеймейтката Деси Фотосесията избяга от снимките за новия проект на

...
Плеймейтката Деси Фотосесията избяга от снимките за новия проект на
Коментари Харесай

Деси Фотосесията отвратена от поведението на Сузанита, избяга от снимките на клипа „Строго забранено“

Плеймейтката Деси Фотосесията избяга от фотосите за новия план на Сузанита " Строго неразрешено “, научи HotArena.

Красавицата не издържала на гледката и отношението, което демонстрирало малолетното момиче и небрежно събрала нещата си и напуснала снимачната площадка, без да каже и дума.

Плеймейтката е безапелационна, че отстранените фрагменти с нейно присъединяване я радва, тъй като счита, че няма място в сходен план. В обществените мрежи тя написа: „ Оказа се, че песента е със Сузанита, която към този момент поддържах. Когато я чух обаче съжалих, че станах част от този план и си потеглих много по-рано от останалите. За мен това е образец какви песни не би трябвало да се вършат. Радвам се, че въпреки всичко бях разграничена от видеото, за което съм признателна. Съжаляван, само че нещата не би трябвало да се случват непременно “.

Малко по-късно Деси изтрила изречението, в което написа какви части не би трябвало да се вършат от изпълнителите, което не остана неусетно от любопитните очи, които допуснаха, че щерката на Орхан Мурад се е свързала с нея, с цел да й търси сметка за отрицателните оценки.

Близки до Деси разясняват, че дейностите й са изцяло разбираеми, откакто е видяла защо иде тирада по време на фотосите ц- разсъблечени дами, които се натискат и допират между тях пред погледа на 14-годишната Сузанита, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР