Плеймейтка пребори коронавируса с ударна доза чесън, бабини илачи и

...
Плеймейтка пребори коронавируса с ударна доза чесън, бабини илачи и
Коментари Харесай

Еротична моделка преборила вируса само с чесън, бабини илачи и упорити тренировки

 Плеймейтка пребори ковид с ударна доза чесън, бабини илачи и упорити тренировки. Към обичайна естествена медицина фитнес инструкторката Вероника Илиева добавила наложителните антибиотици и още куп медикаменти, които също подействали благотворно против подлата болест.

" Всичко стартира при започване на август. Почувствах се доста зле. Потях се още във " Вечерното шоу на Слави Трифонов “. Тогава мой другар ми сподели да помириша парфюма си. Разбрах, че нямам подушване, а след това - и усет “, разказва Вероника.

Още на идващия ден Илиева си прави PCR тест и той се оказва позитивен. На 4 август еротичната моделка и танцьорка се карантинира. " Удари ми синусите. Първите дни ми беше доста неприятно. Спях по 12 часа, пиех по два антибиотика и още куп медикаменти. Правех си инхалации и прилагах бабини предписания, които ми помогнаха. Тренирах всеки ден и това доста ме поддържаше в борбата ми с COV1D-19 Защото не е добре за тялото единствено да лежиш и да губиш имунитет “,продължава с историята си пред вестника Вероника Илиева.

През цялото време на самоизолация и лекуване се изгубил и апетитът на брюнетката. Единственото, което организмът и желал, е да приема плодове.

" Не усещах усета на храната. Ядях чесъна безусловно като бонбони. Още предходните дни, преди да си направя теста, усещах, че имам нещо друго от простуда. Нямах  температура и кашлица. Дори бях с 35 градуса “, разкрива плеймейтката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР