Плеймейкърът на ЦСКА Лазар Туфегджич със сигурност отпада от сметките

...
Плеймейкърът на ЦСКА Лазар Туфегджич със сигурност отпада от сметките
Коментари Харесай

Туфегджич отпада от сметките за Варна, Мено Кох се завръща

Плеймейкърът на ЦСКА Лазар Туфегджич сигурно отпада от сметките за утрешното посещение на Черно море, написа " Тема спорт ". Сърбинът получи разтежение в задната част на бедрото при успеха с 1:0 над Локомотив в Пловдив и от този момент не е упражнявал. Той към този момент пропусна нулевото тъждество с Локо (София) вкъщи, а в този момент е навън и за визитата във Варна.

Почти несъмнено капитанът Юрген Матей също няма да бъде разполагаем на треньора Саша Илич. През седмицата нидерландецът се прибра в родината си за раждането на първата си щерка, като и през вчерашния ден не се появи на подготвителната база в Панчарево. Той не се е готвил пълноценно към този момент повече от седмица, откакто изпита болки в бедрото в навечерието на семейството на Локо (Сф).
 Матей стана татко на момиче
Матей стана татко на момиче

Добра вест

Добрата вест за Илич е, че на 100 % тренира Мено Кох. Той получи мозъчно разтърсване на " Лаута " и трябваше да почива няколко дни, само че към този момент е изцяло възобновен и ще пътува за Варна. " Армейците " ще проведат тази заран занятие в София, а следобяд летят за морската ни столица.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР