Плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин де Бройне заяви, че ще

...
Плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин де Бройне заяви, че ще
Коментари Харесай

Де Бройне: Алексис има какво да добави към тима

Плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин де Бройне съобщи, че ще посрещне с наслада Алексис Санчес в отбора, тъй като той би " добавил нещо към отбора ". Санчес има по-малко от шест месеца до края на контракта си с Арсенал и е считан за сигурен напускащ, а лидерът във Висшата лига Манчестър Сити има най-сериозен интерес към 29-годишния чилиец. " Скай Италия " даже заяви, че Сити и Арсенал към този момент са се разбрали за цената на прехвърлянето, само че мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отхвърли в клуба да са дошли предложения за Санчес.

" Той е доста добър състезател. Трябва обаче да забележим какво ще се случи през трансферния интервал. Ако добър състезател като него пристигна в тима, това е добре за нас. От началото на сезона всички в отбора се оправят доста добре, само че когато той пристигна, ще може да добави нещо към отбора ", сподели увереният в прехвърлянето Де Бройне. Самият Де Бройне има още 3,5 години до края на контракта си с Манчестър Сити.
" He will add something to the team... "

Kevin De Bruyne would welcome Alexis Sanchez’s arrival at Manchester City: https://t.co/ISUvjYk9VT pic.twitter.com/7RWkJaY4HK
— Sky Sports PL (@SkySportsPL) January 10, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР