Плеймейкърът на Дунав (Русе) Васил Шопов изрази задоволството от втората

...
Плеймейкърът на Дунав (Русе) Васил Шопов изрази задоволството от втората
Коментари Харесай

Шопов: Не искам да се превръщам в лидер на Дунав

Плеймейкърът на Дунав (Русе) Васил Шопов изрази задоволството от втората поредна победа на отбора в Първа лига. " Драконите " победиха с 2:0 Верея в мач от 22-ия кръг на шампионата, а Шопов към този момент има три попадения в първите два мача за годината. Десетката на русенци обаче не желае да се трансформира в водач на отбора си.

" Заслужихме успеха. Представихме се по-добре от първата среща с Витоша (Бистрица). Днес се представихме доста добре и заслужихме успеха. Първият мач не се получаваха нещата, а забавното е, че изискванията за игра бяха по-добри, от тези тук. Нямам визия за какво играхме толкоз неприятно през първия мач. Всеки минал мач ще се представяме по-добре, което е значимо за нас, с цел да печелим точки. Не знам по какъв начин би трябвало да задържим формата си, само че в тези мачове с тимовете от нашето равнище, ще е хубаво да си взимаме точките. Няма значение дали ше бъде една точка или три. Всяка една точка ще ни бъде нужна.

Относно дузпата против Верея не мога да разясня. Карагерен беше чукнат откъм гърба, падна и реферът отсъди дузпа. Три гола в два мача? Не желая да се трансформирам водач, желая да печели Дунав. Не е значимо кой ще вкара, не желая да има водачи, ами всички дружно да сме един огромен водач ", добави Шопов. Първа лига 22 кръг, събота 24 февруари  Дунав 2:0краен резулат  Верея (Стара Загора)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР