Плейметките на България налазиха полуголи Кан.Нора Недкова тръгна да покорява

...
Плейметките на България налазиха полуголи Кан.Нора Недкова тръгна да покорява
Коментари Харесай

Полуголи плеймейтки налазиха Кан

Плейметките на България налазиха полуголи Кан. Нора Недкова потегли да покорява аления килим с гола гръд, а Михаела Тодорова раздруса дупе на Френската Ривиера. Мис Плеймейт за 2017 година се отзова на най-значимия кино фестивал в света, като се издокара с рокля с деколте до пъпа.

Бившата на починалия Христо Сираков показа страстите си от срещите си с Джоди Фостър и Хелън Мирън. Докато десетки публицисти не съумяват даже да се доберат до аления килим, Нора е в епицентъра на събитията, като предава всяка своя среща в инстаграм.
Плеймейтката пусна няколко видеа и фотоси от откриването на 74-тия кинофестивал в Кан. В едно от тях Недкова сподели по какъв начин при излизането си от един от най-известните хотели във фестивалния комплекс тълпи от хора мислят, че самата тя е кино икона.

„ Стотици почитатели са се събрали, да ви кажа почтено, май и мен ме помислиха за звезда “, признава секси миньончето,Блондинката, която стана известна с паметното си изявление, че "макароните са храна за простолюдието ", е в Кан дружно със своя другарка, както и богато гадже. Тодорова бе в Кан преди началото на най-прочутото кино събитие и по тази причина акцентира на събирането на загар в изрязан бански и мръсни танци.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР