Плейбойката Джулиана Гани е като обезумяла в последните няколко дни,

...
Плейбойката Джулиана Гани е като обезумяла в последните няколко дни,
Коментари Харесай

Новият на Джулиана Гани - барета или редови полицай?

Плейбойката Джулиана Гани е като обезумяла в последните няколко дни, само че повода не е неналичието на сина й Давид, за който толкоз тъжеше и явно с днешна дата, бащата Илиян с право е задържал при себе си.

Малката Джулка е на Шри Ланка, само че мъжка компания въобще не й липсва, тъй като е взела със себе си своята жива секс играчка. Преди дни тя сподели на почитателите си в Инстаграм по какъв начин се мляска с чужд мъж в дискотека. С този си ход остави феновете без думи, а с днешната й фотография, напряко могат да останат с пръст в уста.

Татуираният мачо публично се появи в Инстаграм профила на Гани, като даде да се разбере, че той е този, който мачка сочните й форми. Под фотографията обаче заваляха куп отрицателни мнения с съответни рецензии. "Зов за внимание... тъжна панорама ", "А до през вчерашния ден ревеше,че ти изневерявали и ти взимали детето ", "Дано детето ти не ти гледа инстаграма…. ", "Засрами се! Имаш дете! ", "Пластмасата по какъв начин е на пипане " са една дребна част от упреците към риалити фурията. Много от тях обаче са изтрити собственоръчно от Джулката, излиза наяве от коментиращите. "Браво, Джулка! Печелиш премия за най-скоростно търкане на мнения. Изключи ги, миличка, недей да се тормозиш да триеш един по един. "

Но кой в действителност е любовника на Гани? Източници на HotNews разкриха, че младежа се споделя Теодор Гецов и е от Велико Търново. Според едни е редови служител на реда към охранителна полиция, други настояват, че е барета и взе участие в профилирани акции по задържане на нарушители. По всичко проличава, че плейбойката е мощно хлътнала по неприятното момче, щом го взе със себе си и на почивката си в Шри Ланка. Той от своя страна пък изоставя дългогодишна връзка, с цел да се залюби със силиконката

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР