Плеяда от местни футболисти играха мач с малките шампиони в

...
Плеяда от местни футболисти играха мач с малките шампиони в
Коментари Харесай

Куп бивши и настоящи футболисти уважиха юбилея на Малки шампиони в Симитли

Плеяда от локални футболисти играха мач с дребните първенци в Симитли за петия рожден ден на състезателен клуб „ Малки шампиони”. Специално, с цел да създадат огромен футболен празник за децата на терена бяха Юлиян Попев, Тодор Траянов, Радослав Кирилов, Радослав Бачев, Антон Бачев, Димитър Атанасовски, Методи Илиев, Даниел Гогов и Кристиян Михайлов, които направиха зрелищни срещи сред тимовете на „ Малки първенци “ и огромните първенци.

Естествено победител в срещите бяха дребните, които не спираха да се раздават на терена. За децата от клуба и гостите пристигнали на празненството имаше и огромна торта. Тържеството за рождения ден се състоя в спортната зала на стадион „ Септември “ в Симитли. Участниците от клуба демонстрираха уменията си на гостите, пристигнали да честват с тях. Малките гимнастички демонстрираха уменията си също, като откриха огромния празник на децата. И футболистите от клуба не пропуснаха да покажат спортните си умения. Неизменно до децата беше Бранимир Митов от Драматичен спектакъл „ Проф.Енчо Халачев “, който беше главен състезател в тима на огромните и водеше празника.

Поздравления за рождения ден децата получиха и от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, както и от шефовете на учебните заведения в Симитли и Долно Осеново. Треньорът на най- дребните първенци на Симитли Георги Стоянов пожела на всички идната година да бъдат още повече и да не стопират да упражняват най-любимата игра. Грамоти за присъединяване и доста усърдие бяха раздадени на всички деца в клуба, както и календари за новата година. Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР