Плевелите са грозни и могат да нарушат иначе прекрасната естетика

...
Плевелите са грозни и могат да нарушат иначе прекрасната естетика
Коментари Харесай

Прогонете чакълестите плевели за „по-малко от 24 часа“ с две съставки – не оцет

Плевелите са грозни и могат да нарушат другояче прелестната хармония на вашите външни площи – само че градинар със зелени пръсти показа метод с цел да ги прогоните за „ по-малко от 24 часа “.

Широколистни листа, хенбит, тученица, мачица и глухарчета си проправят път през пукнатините във вашите вътрешни дворове и чакълени площи и може да се почувствате като невъзможна задача да се отървете от тях на ръка - изключително откакто те просто биха се върнали с възмездие в границите на няколко седмици.

Семената на плевелите могат да пътуват във въздуха или върху птици и инсекти, тъй че е невероятно да се отървете изцяло навън площи от тях и в случай че има нечистотия, влага и слънце, тогава плевелите скоро ще покълнат. Но една запалена любителка на градината показа своите препоръки по какъв начин да се отървете от плевелите в точния момент.

Влизайки във Фейсбук страницата Gardening Hint and Tips, една жена показа комфортен хак, за който е чувала преди, и беше разчувствана, когато разбра, че в действителност работи ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР