Пленителна история за умението да превърнеш живота си в приказка,

...
Пленителна история за умението да превърнеш живота си в приказка,
Коментари Харесай

Пленителна история от хотел Риц

Пленителна история за умеенето да превърнеш живота си в приказка, очаквайте с логото на „ Хермес “ от 11 април. Лина има огнен характер, безотговорно въображение и умеенето да носи слънчеви очила в дъждовни дни.

 

След извънредно неразбирателство с пласьор на скъпоценни камъни тя бяга от родната си страна и стартира работа като камериерка в хотел „ Риц “ в Мадрид. Карол е единствената наследница на една от най-могъщите семейства в Манхатън. Но макар че е заобиколена от разкош и занимания, тя по този начин и не намира щастието. Докато не среща в Париж един безпаричен художник...

 

Когато ориста събира тези две радикално разнообразни дами пред една загадъчна картина, сред тях се заражда другарство, което ще промени живота им вечно. Мамен Санчес е родена през 1973 година и е трето потомство публицист. Завършила е осведомителни науки в Мадридския университет, както и история и литература в Сорбоната и в университети в Лондон и Оксфорд. Заместник основен редактор на известното списание ¡Hola! и основен редактор на ¡Hola!, Мексико.

 
Автор е на няколко романа: „ Щастието е чаша чай с теб “, „ С усет на прясна лимонада “, „ Забранява се неверието в ориста “, „ Каймакът на обществото “, „ Времето на дамите без часовник “, „ Лазурният бряг “ и други. Сега „ Хермес “ показва новата й книга – „ Слънчеви очила за дъждовни дни “.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР